TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ; ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΖΗΤΑ Ο Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, ζητά  να παραιτηθούν  όλοι οι διαφωνούντες με την κύρωση - ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών βουλευτές και οι αναπληρωματικοί τους. Υποστηρίζει ότι «σύμφωνα  με το άρθρο 51 Παράγραφος 1 του Συντάγματος, η  Βουλή δεν μπορεί να λειτουργήσει, γιατί οι βουλευτές θα είναι κάτω των 200. Και τότε θα πρέπει αμέσως να γίνουν εκλογές, οι οποίες τότε θα πάρουν τη μορφή Δημοψηφίσματος κατά της συμφωνίας.

Στις εκλογές που θα προκύψουν, η συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού θα “μαυρίσει” κόμματα και Βουλευτές, που θέλησαν να παραδώσουν το όνομα, την ιστορία και τον πολιτισμό μας σε ένα κρατικό μόρφωμα που έφτιαξαν οι ξένες μεγάλες δυνάμεις. 

Με κάθε δημοκρατικό και νόμιμο τρόπο δεν πρέπει να επιτρέψουμε να κυρωθεί η συμφωνία... Ο Ελληνικός Λαός από εμάς αυτό ζητά».