TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ;


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του κορυφαίου περιοδικού για την αυτοκίνηση, 4troxoi.gr, το ενδεχόμενο να δούμε τους πρωταγωνιστές του WRC και πάλι, στη χώρα μας, είναι περισσότερο ισχυρό από ποτέ.

"Σύμφωνα με δημοσίευμα του dirtfish.com, το οποίο υπογράφει ο εξειδικευμένος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Βρετανός David Evans, έχει καταστρωθεί και αποφασιστεί μια καινοτόμος προσέγγιση στις δοκιμές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, βάσει της οποίας η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποτελέσει το επίκεντρο, για τη διεξαγωγή τους. Και, μάλιστα, το Σεπτέμβριο!

Η ιδέα του να πραγματοποιούν οι ομάδες δοκιμές, ταυτόχρονα, συζητήθηκε, για πρώτη φορά, πέρυσι, και η περίοδος που διανύουμε - λίγο πριν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος - την έφερε ξανά στην επιφάνεια.  Κάπως έτσι, ο Promoter του θεσμού υπέβαλε πρόταση για διεξαγωγή τριών ημερών δοκιμών, με επίκεντρο το Λουτράκι, περιοχή που έχει φιλοξενήσει με επιτυχία το θεσμό, με τη διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις 2009 και από το 2011, έως το 2013."