TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

«ΟΜΟΡΦΙΕΣ» ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Δ.Σ.: «ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ» - «ΣΕ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΑΠ’ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙΣ»

«Ομορφιές» είχαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.  Με αφορμή τους ευκαλύπτους που κόπηκαν, κατά την εκτέλεση ενός έργου, στους Αγίους Θεοδώρους, ο τέως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Α. Γεωργίου, επιτέθηκε φραστικά στον αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων, Σ. Ράτη, λέγοντάς του, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Με εξοργίζει και δεν ξέρω πού απευθύνεται ο Σπύρος ο Ράτης.  Αηδιάζω και θα του πω να πάει να ξεστραβωθεί και να δει πόσους ευκαλύπτους έχουμε στην είσοδο του Λουτρακίου, όταν εγώ έκανα την ασφαλτόστρωση με τον κ. Παύλου, να δει αν ξεριζώσαμε έναν.  Να δει, πώς γίνονται τα έργα και να μη λέει κουταμάρες.  Και να βγει να ζητήσει μια συγνώμη.  Αντί να προσαρμόσει το έργο στο πράσινο, πάει να κάνει το αντίθετο;

Χτες το βράδυ πήγα στους Αγίους Θεοδώρους, γιατί ήθελα να τα δω με τα μάτια μου.»

Στην απάντησή του, ο Σ. Ράτης ανέφερε: 

«Χαίρομαι που ο Θανάσης ο Γεωργίου ήρθε στους Αγίους Θεοδώρους.  Βέβαια, τον κράταγαν απ’ το χέρι, να μη χαθεί, γιατί δεν ήξερε πού πήγαινε.  Ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, δεν εμφανίστηκε, στους Αγίους Θεοδώρους, δυο χρόνια και έρχεται, σήμερα, να μας κάνει μαθήματα.  Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι θα πρέπει να ντρέπεται, γι’ αυτά που είπε.»

Στην τοποθέτησή του, ο δήμαρχος, Γ. Γκιώνης, συμπλήρωσε τα εξής: 

«Για την είσοδο, ο κ. Γεωργίου δεν ήταν δημοτική αρχή, ήταν στην αντιπολίτευση.  Εμείς ξεκινήσαμε το έργο.  Στους Αγίους Θεοδώρους, οι ευκάλυπτοι που κόπηκαν θα αντικατασταθούν με 30, τουλάχιστον, δέντρα, στο συγκεκριμένο σημείο.»