TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ


Την Τετάρτη (23.1.) ο συνδυασμός “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” του υποψήφιου δημάρχου του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων, Δημήτρη Βασιλείου, ανοίγει το προεκλογικό του αγώνα, πραγματοποιώντας την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση. Η συγκέντρωση και ομιλία του κ. Βασιλείου θα γίνει στο ξενοδοχείο Σιαγανά, στους Αγίους Θεοδώρους στις 19:00.
Ερωτηθείς ο κ. Βασίλειου, γιατί ξεκινάει την προεκλογική του εκστρατεία από τους Αγίους Θεοδώρους, δήλωσε:
«Για να γίνει σαφές ότι, επί δημαρχίας μου, οι Αγ. Θεόδωροι θα έχουν πρώτη προτεραιότητα. Μέχρι σήμερα, οι Αγ. Θεόδωροι ήταν ο φτωχός συγγενής του δήμου. Εμείς έχουμε σχεδιάσει ειδικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη των Αγ. Θεοδώρων, σε αρκετούς τομείς, και λέω σε αρκετούς διότι η οικονομική κατάσταση του δήμου μας δεν επιτρέπει να κάνουμε όλα αυτά που θα θέλαμε και δεν πρόκειται να υποσχεθώ τα πάντα στους πάντες.»
Ο κ. Βασιλείου τόνισε πως ελπίζει, την Τετάρτη, οι πολίτες των Αγ. Θεοδώρων να δώσουν μαζικά το "παρών" για να μπορέσει να ακούσει και από τους ίδιους τους κατοίκους τα προβλήματα τους.