TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Η ΚΙΝΗΣΗ – ΜΑΤ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ



Πριν λίγες εβδομάδες, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στα πολιτικά στέκια του νομού.  Και, όσο περνάει ο καιρός, η αποδοχή του Γιάννη Ροτζιώκου στον απλό κόσμο της περιοχής μας κάνει τους ανθρώπους του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος», του Πέτρου Τατούλη, να «τρίβουν τα χέρια τους».

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ροτζιώκου, στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019, προσδίδει μια νέα δυναμική στο ψηφοδέλτιο του νυν περιφερειάρχη.  Η επιστημονική του κατάρτιση (είναι ιατρός πνευμονολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Υγεία και τη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διδακτορικό από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών), αλλά και η εμπειρία του σε θέσεις ευθύνης, είναι τα δυνατά σημεία στο βιογραφικό του.  Εργάζεται   στο   ΕΣΥ,   ως   Διευθυντής   της   Αντιφυματικής   Μονάδας   στο Κωνσταντοπούλειο   Γενικό   Νοσοκομείο   Νέας   Ιωνίας,   ενώ   έχει   εργασθεί ως Διευθυντής και Επιμελητής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά.

Διετέλεσε   Πρόεδρος   του   ΕΚΑΒ,   Διοικητής   και   Πρόεδρος   του   Νοσοκομείου  «Ασκληπιείο Βούλας», Αντιπρόεδρος – Προεδρεύων του Π. Γ. Ν. Θώρακος Αθηνών «Η   Σωτηρία», και Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Θώρακος και Κοινωνικής Ιατρικής.  Έχει   πολυετή ενεργή δραστηριότητα, με συμμετοχή σε ιατρικά συνέδρια και επιστημονικές δημοσιεύσεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

Εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας, στις εκλογές του 2015, και είναι Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.