TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ


Σφοδρή επίθεση στο Γ. Δέδε, Γενικό Γραμματέα Υποδομών και υποψήφιο Περιφερειάρχη, καθώς και στους τέσσερις βουλευτές του νομού, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών για τον Προαστιακό, Δ. Καραπατάς. Αφορμή είναι η αδικαιολόγητη, ενδεχομένως και προκλητική, για τη νοημοσύνη των δημοτών, κατοίκων και επισκεπτών του Λουτρακίου, καθυστέρηση υλοποίησης του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του έργου, το οποίο είχε ανακοινωθεί, από τα πλέον επίσημα χείλη, μόλις λίγους μήνες πριν.
«Δεν ανοίγει κανένας δρόμος για την υλοποίηση του έργου του προαστιακού Λουτρακίου, όπως αναφέρουν ο Νίκος Καραγιάννης, στο ypodomes.com, και τα δημοσιεύματα αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης, που αναπαρήγαγαν την είδηση, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αντίθετα, το έργο οδεύει όπισθεν ολοταχώς!»
Ο κ. Καραπατάς αναφέρεται στη μη συμβασιοποίηση του έργου, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, στην καθυστέρηση, επί δύο μήνες (Οκτώβριο και Νοέμβριο), ώστε να διαπιστωθεί, εάν, τελικά, διέθετε ή όχι, ο αρχικός ανάδοχος ένα έγγραφο, και στην καθυστέρηση αποστολής του στο εκλεκτικό συνέδριο.  Παράλληλα, αμφισβητεί την αναγκαιότητα ψήφισης της σύμβασης από τη Βουλή, καθώς το συγκεκριμένο έργο έχει κατασκευαστικό κόστος, πολύ μικρότερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ κάτι τέτοιο δεν πρόκυπτε, ούτε από το χρονοδιάγραμμα που έδωσε το κυβερνητικό κλιμάκιο, πριν από ένα χρόνο, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.
Παράλληλα, κάνει επίθεση στο βουλευτή της Ν.Δ., Χ. Δήμα, ισχυριζόμενος ότι συμπλέει με το ΣΥΡΙΖΑ και το Γ. Δέδε, διότι δεν ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο, για την καθυστέρηση υλοποίησης του έργου του Προαστιακού, το οποίο ζητούν σύσσωμοι οι φορείς του δήμου, καθώς και με διαδοχικές αποφάσεις του, το Δημοτικό Συμβούλιο.