TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Κε ΔΕΔΕ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ "ΧΟΡΤΑΣΑΝ" ΑΠΟ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ "ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ!

Άλλη μια εξαγγελία για τον Προαστιακό, έγινε χθες, από το Γ. Γ. του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.  Ο Γ. Δέδες, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής:

«Είναι διπλά σημαντική ημέρα για την Κορινθία σήμερα, αλλά και για ολόκληρη τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, καθώς, όπως ανέφερε και ο Υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, με την ολοκλήρωση της κατασκευής της νέας σιδηροδρομικής υποδομής ξεκινούν, σε σύντομο χρόνο, τα δρομολόγια στο τμήμα Κιάτο - Αίγιο, ενώ ταυτόχρονα, μετά την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο της Σύμβασης για τον Προαστιακό του Λουτρακίου, θα έχουμε, πολύ σύντομα, την εκκίνηση και αυτού του πολυαναμενόμενου έργου. Θετικές εξελίξεις λοιπόν, οι οποίες θα συνεχιστούν και στο επόμενο διάστημα, χάρη στις πολιτικές που έχει ανοίξει, εδώ και πολύ καιρό, ο Υπουργός και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών».

Επειδή, όμως, οι δημότες, οι κάτοικοι και οι φορείς του Λουτρακίου, ειδικά για το θέμα του Προαστιακού, έχουν ακούσει δεκάδες εξαγγελίες, από επίσημα χείλη, είναι πολύ επιφυλακτικοί, ιδιαίτερα, όταν αυτές γίνονται σε προεκλογική περίοδο.  Γι' αυτό, λοιπόν, θα αναμένουν, με ανυπομονησία, την εκκίνηση του έργου, η οποία και θα αποδείξει την ορθότητα των δηλώσεων του Γ. Δέδε.