TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23/4, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου "Γ. Γαλαννόπουλος", η Πασχαλινή γιορτή των μικρών αθλητών του τμήματος Ηandball, του Ποσειδώνα Λουτρακίου.
Οι μικροί αθλητές του συλλόγου, αφού διασκέδασαν, παίζοντας και σκοράροντας, κάλεσαν τους γονείς και τους εν ενεργεία παίκτες της αντρικής ομάδας, σε οικογενειακό διπλό, όπου το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. 

Στο τέλος της γιορτής, οι μικροί αθλητές του τμήματος παρέλαβαν τα πασχαλινά δώρα, από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας και, στη συνέχεια, αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα.

Τόσο ο έφορος του Τμήματος, Λ. Τυφτικίδης, όσο και ο Προπονητής Κ. Χατζηκωνσταντίνου, ευχαρίστησαν τους γονείς και τους αθλητές για τη συμμέτοχη τους και έδωσαν ραντεβού, για τις επόμενες εκδηλώσεις του τμήματος.