TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Γ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ: "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ"



Στις 13/5/19, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ελήφθη η απόφαση, για τη χρηματοδότηση του έργου της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της πόλης του Λουτρακίου και, με αυτόν τον τρόπο, δόθηκε η οριστική λύση, σε ένα πρόβλημα που ταλάνιζε τον τόπο μας, επί δεκαετίες.

Οφείλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Διοικητικού μου Συμβουλίου, που ήταν συνοδοιπόροι μου, στην προσπάθεια αυτή, τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και του Λιμενικού Ταμείου που συνέβαλαν, με τις γνώσεις τους, στην επιτυχή κατάληξη των επιλογών μας και, πρωτίστως, τον κ. Δήμαρχο που συνέβαλε τα μέγιστα, καθώς και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για το άνοιγμα της ειδικής πρόσκλησης για το Λουτράκι, για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ.

Εμείς είχαμε αναλάβει τη δέσμευση να φέρουμε, σε πέρας, ένα δύσκολο έργο, το οποίο, ασχέτως δημοτικής αρχής, είναι έργο πνοής, για το τόπο μας και για το μέλλον των παιδιών μας και αποτελούσε διακαή πόθο όλων των πολιτών, για δεκαετίες. Είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε να το πετύχουμε και ευελπιστούμε ότι, με την εμπιστοσύνη των πολιτών, θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ