TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ: "ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ"

Μόλις πριν λίγα λεπτά, αναρτήθηκε στο fb του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων η εξής ανακοίνωση:

"Τα έργα του Δήμου γίνονται προς όφελος των δημοτών και της τοπικής κοινωνίας. Με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (Λογοθέτη, Πρωτοπαππά, Καραπανάγου και Βασιλείου) να μην προσέρχονται, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων έρχεται αντιμέτωπος με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που, συστηματικά, παρεμποδίζει το έργο της Δημοτικής Αρχής, προς όφελος των συνδημοτών μας.

Η έκτακτη συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί να γίνει «δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών» και με τη δυνατότητα «τηλεδιάσκεψης» για όσους επιθυμούσαν, λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, αφορούσε την έγκριση της μελέτης για την υποβολή πρότασης ένταξης του Δήμου στο Πράσινο Ταμείο, με χρηματοδότηση άνω των 300.000 ευρώ και με καταληκτική ημερομηνία την 26η Ιουνίου 2020. Πρόκειται για την “Αισθητική αναβάθμιση & ανάπλαση τμήματος οδού Ποσειδώνος από την οδό Αιγαίου έως Τομπάζη”, ένα έργο που θα βελτίωνε την εικόνα του παραλιακού μετώπου και την καθημερινότητα των δημοτών και θα συντελούσε σημαντικά στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής παρέμβασης.

Αναφορικά με το επείγον του θέματος, να ενημερώσουμε τους δημότες ότι, στην πλειοψηφία τους, οι Δήμοι της χώρας ενέκριναν την προηγούμενη μόλις εβδομάδα αντίστοιχες προτάσεις, καθώς, επίσης, ότι επρόκειτο για ένα θέμα που θα συζητιόταν στα προ ημερησίας διάταξης θέματα της συνεδρίασης που αναβλήθηκε πριν λίγες ημέρες, λόγω απουσίας των πέντε παρατάξεων της Αντιπολίτευσης  (πλην της παράταξης του κ. Ασημακόπουλου) από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κυρίες και κύριοι της Αντιπολίτευσης, η τακτική που ακολουθείτε, με την επιλογή σας να μην προσέρχεστε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι καταδικαστέα και λειτουργεί εις βάρος των συνδημοτών μας και του Δήμου μας. Οφείλετε να εμπεδώσετε ότι όλοι μας κρινόμαστε από τις προσπάθειες, το έργο, τον τρόπο διοίκησης και διαχείρισης των υποχρεώσεων και ευθυνών που μας ανέθεσαν οι πολίτες. Η παρεμπόδιση του έργου της Δημοτικής Αρχής δεν εστιάζει στο πρόσωπο του Δημάρχου της, αντιθέτως, αποτελεί παρακώλυση του έργου που πραγματοποιείται προς όφελος των συνδημοτών μας, του Δήμου μας και της τοπικής κοινωνίας."