TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ: «ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΩΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ»

Στο θέμα της αποχής της παράταξής του, η οποία (όπως και τρεις ακόμα παρατάξεις της αντιπολίτευσης), δεν προσήλθε στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), στην οποία θα συζητιόταν το θέμα της ανάπλασης της παραλίας αναφέρθηκε, στη χθεσινή συνεδρίαση, ο Κ. Λογοθέτης:

"Νιώθω μια πολύ μεγάλη αδικία όταν ακούω ότι εμείς παρακωλύουμε το θέμα της παραλίας.  Υπάρχει και στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι έχουμε ψηφίσει το έργο, όσες φορές έχει έρθει ως θέμα, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αναγκαιότητα, επιτέλους, το Λουτράκι ένα πρόσωπο στην αιχμή του, που είναι η παραλία του.

Απείχαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο, για σοβαρά θέματα δημοκρατίας, τα οποία θεωρούμε πολύ πιο σημαντικά, από οποιοδήποτε θέμα."