TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ


Το Τμήμα HANDBALL του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, συναισθανόμενο την ευρύτερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση και λαμβάνοντας υπόψη την μοναδική σχέση που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια με τους φιλάθλους του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής, ανακοινώνει τη διάθεση καρτών οικονομικής ενίσχυσης του Τμήματος, που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ HANDBALL, για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021. 

Η ομάδα μας, στην περσινή περίοδο, τερμάτισε  στην 4η Θέση. Λόγω του Covid-19, δεν διεξήχθηκαν τα PLAY OFFS για την άνοδο στην HANDBALL PRΕMIER της A1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Η ομάδα της πόλης μας φιλοδοξεί να χαράξει την ίδια πορεία, με στόχο την άνοδο και τη διάκριση στο κύπελλο Ελλάδος.

Η εμπειρία, σε συνάρτηση με το ταλέντο των νέων παικτών από τις ακαδημίες του τμήματος, δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Χρέος όλων μας είναι να είμαστε εκεί και να τους στηρίζουμε, σε κάθε αγώνα τους, στον οποίο καταθέτουν ψυχή και σώμα. Ο πιο απλός και έμπρακτος τρόπος είναι η κατοχή μιας κάρτας, η οποία σημαίνει πολλά περισσότερα από την αγορά της. 

Ο κόσμος είναι το στήριγμά μας, είναι ο καθοριστικότατος υποστηρικτής μας, είναι αυτός που θα κοιτάξουμε στα μάτια, είναι το χέρι που θα μας συγχαρεί στη νίκη ή θα μας παρηγορήσει στην ήττα.

Το ταξίδι τώρα ξεκινάει... Γίνε και εσύ κομμάτι τις ομάδας μας! Προμηθεύσου κι εσύ μια κάρτα ενίσχυσης και γίνε ο κρίκος που θα ενώσει την ομάδα μας να ανεβεί στο πιο ψηλό σκαλί της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Όλοι μαζί είμαστε ένα!!!  

Πάρε θέση λοιπόν και μην ξεχνάς: το ταξίδι τώρα ξεκινάει... Επιβιβάσου!!! 

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ, Π. Τσαλδάρη 5 - Λουτράκι, τηλ. 27440 62600
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Γενική Διαχειριστική - Σολωμού 5, τηλ. 27440 22688
ΓΚΙΚΑΣ ΜΗΝΑΣ - Tαβέρνα Καμάρες, Καραϊσκάκη Γ. 45, τηλ. 27440 62745
ΤΥΦΤΙΚΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ τηλ. 6944 16 15 84
ΦΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ τηλ. 6937 31 84 30