TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ;

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Ώρα για Δράση»,αναφέρθηκε σε πληροφορίες, σχετικά με πρόταση της προηγούμενης διοίκησης του καζίνο, για τη μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Α.Ε.:

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι, το 2017, υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ του κ. Ρεμαντά και του κ. Δημάρχου.  Ο κ. Ρεμαντάς είχε προσφέρει 20%, σε καινούρια Ανώνυμη Εταιρεία, 900.000 ευρώ το χρόνο και, στα χρονικά όρια που ανέφερε το κοινοπρακτικό, δεν είχε γίνει καμία αλλαγή.  

Αυτήν την πρόταση, ως Δήμος, την απορρίψαμε.  Τώρα, δεν έχουμε το κουράγιο να απορρίψουμε την πρόταση που μας κάνει ο όμιλος Κόμερ;»

Αναμένονται απαντήσεις, για τα όσα αναφέρθηκαν από τον κ. Βασιλείου.