TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ;


Πριν 8 ακριβώς χρόνια, πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, με τη στήριξη του Δήμου μας και του ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΟΚΟΠΑΠ, του Δημοτικού Οργανισμού που πρωτοπορούσε στον τομέα του Πολιτισμού.  Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και στο χώρο του Καζίνο  Λουτρακίου, με μεγάλη επιτυχία.

Όπως μας θυμίζει στο προφίλ του ο τότε Πρόεδρος, Ν. Λόης, ψυχή των εκδηλώσεων ήταν η Άννα Πεντεκόφσκαγια, ο σύζυγός της Βάλερυ και η εικονιζόμενη Άννα  Ντρουχακόβα.

Ο Δημοτικός Οργανισμός που προήγαγε τον Πολιτισμό στο Δήμο μας και στον οποίον, μεταξύ άλλων, είχαν προεδρεύσει οι αείμνηστοι Α. Παπαδημητρίου και Μ. Δρίτσας, καταργήθηκε, στην προηγούμενη θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής.  Οι αρμοδιότητές του μεταφέρθηκαν στον εκάστοτε αντιδήμαρχο Πολιτισμού.

Υπάρχουν, όμως, τα τελευταία χρόνια, στο Δήμο μας, αντίστοιχες δράσεις στον Πολιτισμό, όπως στην εποχή του ΠΡΟΜΗΘΕΑ;  Ποιος θα είναι ο απολογισμός του σημερινού αντιδημάρχου, Α. Παπαθανασίου;  Τι θα έχουμε να θυμόμαστε, 8 χρόνια από σήμερα;