TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

ΧΟΝΤΡΟ «ΚΑΡΦΙ» ΜΟΥΖΑΚΗ ΣΕ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Στην πρώτη από τις δύο προχθεσινές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τέθηκαν τα θέματα της έγκρισης του οικονομικού απολογισμού και του ισολογισμού του Δήμου, για το έτος 2017.  Λαμβάνοντας το λόγο, ο επικεφαλής της παράταξης «Με τους Πολίτες Μπροστά», Κ. Λογοθέτης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Για την καθυστέρηση κάποιων μηνών για τις Σχολικές Επιτροπές, το 2012, μας καταγγείλατε εσείς, ως παράταξη, μέσω του κ. Μαυροειδή, στην Περιφέρεια.  Και τώρα έρχεστε, δύο χρόνια μετά, να πείτε, ως αιτιολογία για τη δική σας καθυστέρηση, ότι φταίει ο κορονοϊός.  Αυτό μας είπε, τώρα, ο κ. Αντιδήμαρχος.  «Λόγω των καταστάσεων», στην αρχή του έτους, ενώ η «αρχή του έτους» θα έπρεπε να είναι το 2018, όχι το 2020».

Για να ακολουθήσει το «καρφί» του Α. Μουζάκη, προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Α. Σακελλαρίου:

«Ας ευχηθούμε οι ισολογισμοί του 2018-19-20, να μην έρθουν το 2025»!