TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΚΙ ΑΛΛΕΣ «ΟΜΟΡΦΙΕΣ» ΣΤΟ Δ.Σ.: «ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ» - «ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ»!


Η χθεσινή, ήταν άλλη μια από τις συνηθισμένες, τον τελευταίο καιρό, συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου.  Κράτησε, περίπου,  7 (επτά!) ώρες, και τελείωσε στις 2 το πρωί!

Όμως, επειδή, μία μία, οι παρατάξεις αποχωρούσαν από τη συνεδρίαση, δύο από τα τέσσερα θέματα της ημερήσιας διάταξης, δεν υπερψηφίστηκαν.  Πρόκειται για το αμφιλεγόμενο θέμα, σχετικά με τον «καθορισμό πλαισίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου μας και Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO)», καθώς και την  «τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.  Το πρώτο, συγκέντρωσε, μόλις, 7 ψήφους, ενώ το δεύτερο δεν είχε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 14 συμβούλων.

Και, μέσα σ’ όλα αυτά, οι «ομορφιές» συνεχίστηκαν.  Από τους διαλόγους που μπορούν να γραφούν, ήταν αυτός μεταξύ του αντιδημάρχου, Α. Σακελλαρίου, και του πρώην Δημάρχου, Κ. Λογοθέτη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος του LTO:

«Μιλάει μια ώρα τώρα και έχει αλλάξει, δέκα φορές, στάση.  Μία «αναβολή», μία «θέλω να στηλιτεύσω», μία «θέλω να σας πω», μία «θέλω να σας ακούσω», «θέλω να μου πείτε» και δεν έχουμε βγάλει άκρη, κε Λογοθέτη.  Θα μας τρελάνετε, θα μας το κάψετε το μυαλό, με όλα αυτά που λέτε και όλες τις στροφές που κάνετε.  Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά, πραγματικά», τόνισε ο Α. Σακελλαρίου.

Στην απάντησή του, ο Κ. Λογοθέτης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Αν και δεν άκουσα κάποια απάντηση, μόνο ότι «κάηκε το μυαλό», κάποιου.  Εγώ δεν θα απαντήσω, αν έχει μυαλό για να καεί, γιατί δεν φτάνω στο επίπεδό του.  Είναι απολύτως συγκεκριμένο αυτό που λέω.  Αν δεν με καταλαβαίνει, με καταλαβαίνουν κάποιοι άλλοι που με ακούν.»