TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΑ 36α ΘΩΔΕΙΑ (φωτογραφίες)

Για άλλη μία χρόνια, στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου, το Σαββάτο 1η Ιουνίου 2019, έγιναν οι αγώνες κλασικού αθλητισμού, με την επωνυμία "36α Θώδεια". Φέτος, οι συμμετοχές από 91 σωματεία και εκατοντάδες αθλητές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Οι αγώνες, κάθε χρόνο, είναι σε ανοδική πορεία, σε αγωνίσματα, σε συμμετοχές, σε επιδόσεις, αλλά και στην προτίμηση του κοινού. Φαίνεται, καθαρά, ότι η οικογένεια του κλασικού αθλητισμού μάς εμπιστεύεται, κάθε χρόνο και περισσότερο. Μέσα σε οχτώ ώρες, έγιναν σαράντα δύο αγωνίσματα, που αποτελούν για τη διοργάνωση άλλο ένα ρεκόρ, με πολύ καλές επιδόσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ (http://www.segas.gr).
Οι αθλητές του ομίλου μας, για μια ακόμα χρονιά, είχαν πολύ καλές επιδόσεις, με πλούσια συγκομιδή μεταλλίων.
Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία, τους αθλητές, τους προπονητές, τους συνοδούς και όλη την αθλητική οικογένεια, για τη συμμετοχή τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες: στο Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γ. Γκίωνη (και συγχαρητήρια για την επανεκλογή του) και στον αντιδήμαρχο αθλητισμού, κ. Σ. Παπαθανασίου, για τη συνεχή στήριξη τους, στο 747 Ε.Τ.ΜΧ, για την παροχή του υλικού και τη διάθεση της ομάδας διασωστών που βοήθησαν για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, στο σύλλογο Λουτρακιωτών Περαχωριτών "Ίβυκος", και στο προσωπικό του Δήμου.
Τέλος, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους μικρούς και μεγάλους εθελοντές, γιατί, χωρίς αυτούς, οι αγώνες δεν θα μπορούσαν να έχουν την επιτυχία αυτή.
Σας περιμένουμε όλους, του χρόνου την άνοιξη, στα "37α Θώδεια 2020".