TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ, ΣΗΜΕΡΑ, Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Όπως πρώτο σάς είχε ενημερώσει το loutraki247.blogspot.com (με την είδηση, μάλιστα, να αναπαράγεται και από ΜΜΕ της Αθήνας), υπογράφηκε, σήμερα, η σύμβαση, για την έλευση του Προαστιακού στο Λουτράκι!

Σε δημόσια ανάρτησή του (απ' όπου και η παρακάτω φωτογραφία), ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Α. Βούρδας, αναφέρει, χαρακτηριστικά, τα εξής

"Υπεγράφη, σήμερα στην ΕΡΓΟΣΕ, η σύμβαση με τον ανάδοχο, για το έργο της Κανονικοποίησης και της Ηλεκτροκίνησης της Σιδηροδρομικής Γραμμής Ισθμός - Λουτράκι. Έργο που θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και θα συνδέσει τον Προαστιακό της Αθήνας με το Λουτράκι. Έργο που παραλάβαμε το 2015, σε υποσχέσεις, με μελέτες μη συμβατές με κανόνες διαλειτουργικότητας και μπορέσαμε, και να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση, και να επικαιροποιήσουμε τις μελέτες, και να προκηρύξουμε και να συμβασιοποιήσουμε το έργο. Έργο ζωής για την Ανάπτυξη της περιοχής και έργο επέκτασης του σύγχρονου σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας που κάνουμε πράξη, εδώ και 4 χρόνια."