TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, Π. ΝΙΚΑ!

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση που έκανε, στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο Π. Νίκας και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του τ. Περιφερειάρχη, Π. Τατούλη, ο οποίος, σε Δελτίο Τύπου, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

"Προσβολή και απαξίωση, απέναντι στον θεσμό της Αιρετής Περιφέρειας, αποτελούν οι δηλώσεις του κ.Νίκα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη. Με πολιτικό κυνισμό που ξεπερνάει κάθε όριο, ο κ. Νίκας δήλωσε πως ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για να «μην κάνουμε κάτι εμείς που δεν είναι σύμφωνο με τις κατευθύνσεις τις Κυβέρνησης», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Κύριε Νίκα, τις αποφάσεις για την ανάπτυξη, τα έργα και την προοπτική της Πελοποννήσου, τις λαμβάνει το Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι ο εκάστοτε Πρωθυπουργός."