TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247" ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, κ.λπ.)

Επικοινωνία: loutraki247@gmail.com

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Α. ΜΟΥΖΑΚΗΣ: «ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ «ΣΠΕΤΣΑΘΛΟΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ;»

Το θέμα του «Spetsathlon» φαίνεται ότι έχει, ακόμα, πολύ «ψωμί».  Πρόκειται για τη διοργάνωση που, εδώ και αρκετά χρόνια, πραγματοποιείται στις Σπέτσες.  Φέτος, όμως, λόγω της υγειονομικής κατάστασης, ο Δήμος Σπετσών, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του. Το Λουτράκι, όμως, προθυμοποιήθηκε να το διοργανώσει.  

Ιδιαίτερα καυστική ήταν η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου, Α. Μουζάκη, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.  Ο σύμβουλος της παράταξης «Με τους πολίτες μπροστά», μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής:

«Δεν ήξερα ότι υπάρχει καταγγελία στην Αστυνομία και ότι δεν μπορεί να συνδράμει. Κι εμείς τι κάναμε;  Υποκαταστήσαμε την Αστυνομία που δε συμμετείχε.  Και ρωτάω:  Εάν γινόταν κάποιο ατύχημα, ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη;  Είπατε ότι ο κ. Δήμαρχος ανέλαβε την ευθύνη.  Όταν, όμως, γίνεται κάτι χωρίς εχέγγυα, ίσως οι συνέπειες να είναι πολύ πιο βαριές από τις ευθύνες.» 

«Διάβασα, με μεγάλη προσοχή, στο loutrakiblog τις απαντήσεις των αντιδημάρχων.  Ότι άνοιξε ο δήμαρχος, προσωπικά, έναν δίαυλο επικοινωνίας με τον ίδιο τον υφυπουργό και με το υπουργείο Πολιτισμού, για μελλοντικές διοργανώσεις.   Δηλαδή, ένας δήμαρχος περίμενε να γίνει το «Spetsathlon», για να πάει στην Αθήνα; Απ’ ό,τι ξέρω, ο κ. Δήμαρχος πηγαίνει στα υπουργεία και μιλάει με υπουργούς.  Έπρεπε να κάνει αυτήν την εκδήλωση, για να έρθει σε επαφή με τον κ. Αυγενάκη;»

«Είπατε να μην κοιτάμε το δέντρο, γιατί χάνουμε το δάσος.  Αν, όμως, τρακάρουμε το δέντρο, μπορεί να μην ξαναδούμε το δάσος.»